01


WALLSPORT AREENA

Hallin maisemat eivät juuri tästä parane. Avaruus ja valoisuus tekevät Wallsport Areenasta yhden parhaista palloiluhalleista Suomessa. Areena tarjoaa erinomaiset olosuhteet useisiin eri lajeihin ja mahdollistaa paikallisten nuorten kapuamisen huipputasolle omissa lajeissaan. Hallia käyttävät mm. SJK, SJK-juniorit, Seinäjoen Mimmiliiga sekä muut juniorijoukkueet. Turnausten ja treenien lisäksi Wallsport Areena toimii mm. tekniikkakisojen näyttämönä.

Nuorison liikunnan puolesta
Wallsport pyrkii järjestämään parhaat puitteet lapsi- ja nuorisoliikunnalle ja tarjoamaan kohtuullisella ja järkevällä kustannustasolla kaikille mahdolliset palvelut.

Kestävää kehitystä
Pidämme nuorten liikuntaa tärkeänä ja mahdollistamme liikuntatapahtumien ja koululaisliikunnan alueellista ja valtakunnallista kehitystä taloudellisesti kestävällä rakenteella.

02


OLOSUHTEET

Hallin lämpötila pidetään talviaikaan ihanteellisessa 13 – 15 asteen treenilämpötilassa.

Rakennuksen lämpöisissä tiloissa on wc-aulan lisäksi neljä isoa pukukoppia sekä viidentenä pienempi koppi kuntosalikäyttäjille. Jokaisessa kopissa on kaksi suihkua sekä wc. Aulan päädyssä on lukittavat kaapit arvoesineiden säilytykseen.

Saltexin toimittama tekonurmi on kansainväliset mitat täyttävä 64 x 100 m kokoinen jalkapallokenttä, jossa voidaan pelata täysmittaisen kentän lisäksi puolikkaalla tai jopa neljällä kentällä.

Hallin epäsuora valaistus ja vaalea väritys ovat saaneet runsaasti kiitosta.

Viihtyisiin saunatiloihin mahtuu isompikin porukka samalla kertaa. Saunomisen lomassa käyttäjillä on erinomainen tilaisuus katsella myös hallin tapahtumia ihan lauteilta, eli ei tarvitse lähteä pyyhe vyötäröllä käpsyttelemään. Saunatilat ovat 10-40 henkilölle, tiloissa on mm. äänentoistolaitteisto ja televisioita. Ruokailumahdollisuus järjestyy ja juomatarjoilu B-oikeuksin!

Saunatilojen yhteydessä on loistavat neuvottelutilat, joissa on mahdollista järjestää palavereita, neuvotteluita, illanistujaisia, saunailtoja ja muita tapahtumia. Tiloissa on useamman taulu-TV:n ja videotykin lisäksi langaton verkkoyhteys ja mahdollisuus tarjoilujen toteuttamiseen vaivattomasti.

Wallsport Areenan hallin puolella käyttäjiä palvelee huippulaadukas ja moderni kuntosali, jonka laitteet on valittu juuri laadun perusteella palvelemaan vaativaa käyttäjäkuntaa. Sali on kaikkien liikuntakortin lunastaneiden käytössä ilman erillistä veloitusta. Korkealaatuisten laitteiden avulla käyttäjät pääsevät kokeilemaan rajojaan loistavissa olosuhteissa.

03


HALLIN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

  1. Kentälle mennään vasta kun oma vuoro alkaa ja poistuminen mahdollisimman sujuvasti vuoron päättyessä.
  2. Joukkue siirtää tarvittavat välineet, maalit ja muut, vuoronsa alkaessa itse. Välineet paikoilleen vuoron loppuessa.
  3. Maalit eivät saa turvallisuussyistä olla koskaan ”renkaillaan” kentällä.
  4. Roskat kuuluvat roskikseen, jokainen joukkue huolehtii kentän käytöllä omasta alueestaan.
  5. Pelien järjestäjät sitoutuvat ilmoittamaan ajoissa tarpeensa pukukoppien sekä maalien käytöistä. Myös mahdolliset roskat vaihtopenkkien luota siivottava itse.
  6. Nuuskan käyttö kielletty hallissa.
  7. Oleskelu hallissa oman vuoron ulkopuolella omalla vastuulla.

04


SAAPUMINEN

Etelästä: Jalasjärventieltä (tie nro. 19) vasemmalle Huhtalantielle. Huhtalantieltä vasemmalle Alaseinäjoenkadulle. Olet perillä.

Pohjoisesta: Tietä nro. 19 pitkin. ABC:n liittymästä kohti Tamperetta (Vapaudentie). Vapaudentieltä käännös oikeaan Kirkkokadulle. Uimahallin ja Seinäjoki Areenan ohi valoista suoraan Alaseinäjoenkadulle. Olet perillä.Junalla: Seinäjoen juna-asemalta kulkee paikallisliikenteen busseja stadionille.

Bussilla: Paikallisliikenteen bussi nro. 10 kulkee stadionia kohti Seinäjoki Areenan ohi. Kävelyä pysäkiltä stadionille noin 300m.

Wallsport

05


ALUEKARTTA

06


VUOROJA KÄYTTÄVÄT JOUKKUEET

07


YHTEISTYÖKUMPPANIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUKIOLOAJAT
Wallsport Areenan aukioloajat

Elokuu

Tällä hetkellä Wallsport Areena on avoinna ainoastaan sopimuksen mukaan.

Tervetuloa liikkumaan!

 

 

Wallsport Areena

Wallsport Areena Seinäjoki 
Alaseinäjoenkatu 9 B
60220 Seinäjoki
info@omaspstadion.fi
040 484 9660